L'equipJordi Corona Sanmartin. És llicenciat en biologia marina i té més de 15 anys d’experiència professional en l’estudi i la protecció del medi natural, i en especial del medi marí. Actualment forma part de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina del Servei de Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya.

Una de les seves aficions relacionades amb la vida al mar és la fotografia subaquàtica, havent publicat algun dels seus treballs en guies i exposicions.

Lluís Salichs Garcia. Com a bon Palamosí sempre ha tingut una estreta relació amb el mar. És un gran coneixedor de la costa del Baix Empordà, de la seva geografia, de la seva història i de les seves anècdotes i llegendes. És patró des de fa 15 anys i també acumula més de 25 anys d’experiència professional en la protecció del medi natural. 
 
Miquel Casas Morral.  Fa més de 30 anys dedica gran part del seu temps lliure a la seva principal afició i passió, la ornitologia. Durant els darrers 12 ha participat en diverses sortides ornitològiques al mar per a la observació i l’estudi de les aus marines. Juntament amb la ornitologia també és aficionat a la fotografia de natura.
 
Compta amb un trajectòria professional relacionada amb la protecció del medi natural de més de 23 anys.

 

Albert Gonzalez Roig. Llicenciat en biologia, en l’especialitat d’organismes i sistemes, i amb 20 anys de carrera professional dedicada a l’estudi i la protecció del medi ambient. Actualment també forma part de la Xarxa de Rescat de Fauna Marina del Servei de Biodiversitat de la Generalitat de Catalunya.
 
 
 
 
 
 
 
 
...i l'equip no seriem res sense els nostres familiars, amics i col·laboradors...